Головна » 2013 » Вересень » 27
   Сердечно вітаємо з професійним святом всіх працівників дошкільних навчальних закладів, тих, хто за покликанням душі допомагає пізнавати світ, віддаючи силу й серце своїм вихованцям. Ви заслуговуєте на шану і повагу від суспільства, адже щодня віддаєте тепло своїх сердець дітям.

   З нагоди свята бажаємо діткам рости здоровими, активними, всесторонньо розвинутими на радість своїм батькам та вихователям. Працівникам дошкільних навчальних закладів бажаємо натхнення до роботи, душевного тепла, а батькам сімейного щастя, терпіння та матеріального благополуччя.  


   Відділ освіти, молоді та спорту 
Переглядів: 763 | Додав: Микола | Дата: 27.09.2013 | Коментарі (0)

Стартує ІV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року №928 "Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка" та з метою вшанування творчої спадщини видатного сина українського народу, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, майбутньої плеяди літературних митців, розвитку їхнього творчого потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу в 2013-2014 навчальному році відбудеться ІV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
Відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року №571 І етап змагань був проведений 26 вересня у всіх загальноосвітніх навчальних закладах ... Читати далі »
Переглядів: 744 | Додав: Микола | Дата: 27.09.2013 | Коментарі (0)

 На передодні Всеукраїнського дня дошкільника 25 вересня 2013 року на базі Христинівського РМК проходила виставка передових педагогічних технологій « Дошкілля Христинівщини – 2014». На ній були представлені творчі роботи педагогів дошкільної ланки. Кращі матеріали будуть представлені на щорічній обласній виставці педтехнологій „ Освіта Черкащини - 2014".  

   

Дитячий садок - це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни - дітки віком від 2 до 7 років. А допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі: вихователі, няні, музичні керівники, фізруки, медсестри, психологи, логопеди. Вони проводять цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, слідкують за здоров'ям вихованців... Саме т ... Читати далі »
Переглядів: 731 | Додав: Микола | Дата: 27.09.2013 | Коментарі (0)

20 вересня 2013 року в приміщенні Христинівської районної державної адміністрації відбулося засідання координаційної ради з питань організації в районі Всеукраїнського дня дошкільника та введення в дію інформаційної системи управління освітою (ІСУО) під головуванням заступника голови райдержадміністрації Ю.О. Коцюби. В засіданні взяли участь, начальник відділу освіти, молоді та спорту М.В. Білецька, виконувач обов’язки міського голови М.І. Кревсун, завідувач РМК Т.С.Терещук та методисти районного методичного кабінету Єременко О.В. та Собовий І.А..
Оксана Володимирівна проінформувала учасників координаційної ради про підготовку та проведення Всесвітнього дня довкілля.
Координатор проекту по впровадженню інформаційної системи управління освітою в Христинівському районі Собовий І.А. розповів про результати впровадження в дошкільних навчальних закладах району програми «КУРС; Дошкілля».
По даних питаннях координаційна рада прийняла відповідні рішення.

... Читати далі »

Переглядів: 823 | Додав: Микола | Дата: 27.09.2013 | Коментарі (0)