Головна » 2016 » Травень » 17

  14 травня на базі Верхняцького НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-ліцей" відбулись перші районні змагання з усного рахунку, що проводились в онлайн-середовищі "lviv.miksike.net". Змагання були організовані районним методичним кабінетом відділу освіти (Терещук Т.С., Адаменко Н.П.). Матеріальна підтримка заходу була здійснена Христинівською державною адміністрацією (Денисюк Л.М.).

Окремі слова вдячності для колективу Верхняцького НВК за теплий прийом учасників і гостей та організацію змагань, зокрема Остапенко С.Г., Новіцька М.Г., Пастух Т.В. та ін.

Переможцями змагань стали учасники із 7 навчальних закладів:

“Чомучки”  (1-3 класи):

1 місце – Шишко Владіслав, учень 3-а класу, Христинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2;

2 місце – Черпіта Максим, учень 3 класу, Верхняцький НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-ліцей”;

3 місце – Карпінський Олександр, учень 3 класу, Верхн ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: Микола | Дата: 17.05.2016 | Коментарі (0)

 27 квітня  2015 року в районному Будинку культури відбулась восьма церемонія нагородження переможців обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів та змагань, в якій взяли участь учні, гуртківці та їх наставники навчальних закладів району.

Організував проведення церемонії відділ освіти Христинівської райдержадміністрації.

Відкрила церемонію нагородження начальник відділу освіти райдержадміністрації Надія Адаменко, яка і оголосила переможця у номінації «Інтелект року».

«Проведення різних конкурсів та змагань об'єднує дітей, надаючи їм можливість реалізувати себе        та проявити свої           здібності. Дорогі діти! Ви - наша надія, гордість та майбутнє. Ваш талант, бажання й наполегливість  -      це запорука   усіх     досягнень      і перемог. І ша ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: Микола | Дата: 17.05.2016 | Коментарі (0)