Головна » 2013 » Квітень » 3 » 25-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ЛІТЕРАТУРНІЙ СТУДІЇ "ЗЕРНЯТКО"
17:04
25-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ЛІТЕРАТУРНІЙ СТУДІЇ "ЗЕРНЯТКО"
22 березня 2013 року в приміщенні РБК зібралися шанувальники поетичного слова: юні поети, шановані гості, меценати, учителі та учні шкіл району. Зібралися, щоб відзначити 25-річний ювілей міжрайонної зразкової дитячої літературної студії «Зернятко» та презентувати 10-ий випуск альманаху студійців, приуроченого цій славній даті.


Серед запрошених гостей:
Раханський Анатолій Варфоломійович - випускник Христинівської середньої школи №18, народний депутат 2,3,4-го скликань, член Парламенетської Ради Європи (ПАРЄ), голова комітету ПАРЄ з питань науки, освіти і культури, ЗМІ, молоді та спорту, повний кавалер ордена «За заслуги».
Дяченко Людмила Іванівна – випускниця Христинівської ЗОШ №2, віце-президент з економіки і фінансів Національного університету «Києво-Могилянська академія».
Теплі, щирі слова на адресу вихованців та його наставника звучали від начальника відділу освіти М.В. Білецької, голови районної ради М.А. Передрія. До вітань долучилися вихованці Жашківської музшколи (керівник І.І.Сухий), літературних студій "Джерельце" та "Світлячок" (Н.І. Машківська, Л.М. Лемішко). Привітати з ювілеєм гуртківців приїхали і колишні вихованці студії з різних міст України. На сцені звучали вірші написані студійцями. А оскільки поезія і музика – як дві рідні сестри, тільки одна з них промовляє словами, а друга – звуками, але обидві вони є голосом душі людської, на святі звучали пісні у виконанні Н.М. Лизун та В. М. Стригуна, авторами яких є Віталій Іванович Криницький, вчителі та студійці.
Переглядів: 820 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: