Головна » Архів матеріалів

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті. Підтримуючи впровадження нових інноваційних методик в освітній галузі, відповідно  нової української школи, відділ освіти започаткував для співробітників виробничу гімнастику – руханку, яка пропагандує здоровий спосіб життя та своїм прикладом підтримує нові методи навчання в закладах освіти. 

Переглядів: 329 | Додав: Микола | Дата: 16.09.2019

02 вересня у школах Христинівського району відбулося свято Першого дзвоника, яке поклало початок нового навчального року для школяриків Христинівського району.

Ось і пролунав у школі Перший дзвоник...

Свято Першого дзвоника завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів.  Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний. Однак всі учні назавжди запам’ятають шкільні дні, наповнені і веселощами, і важким навчанням.
Першокласників до своєї родини гостинно приймали учні, вчителі.  

Щасливого нового 2019-2020 навчального року!!!

... Читати далі »

Переглядів: 306 | Додав: Микола | Дата: 02.09.2019

30 серпня на базі Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулася серпнева конференція педагогічних працівників, яку освітяни Христинівщини традщиційно вважають основною подією серпня. На пленарному засівданні конференції було підведено підсумки минулого навчального року, розглянуто питання реалізації ідеї якості освіти, визначено пріорітетні завдання в освітньому просторі району на 2019 – 2020 навчальний рік.
Цьогоріч конференція мала дещо не традиційних формат, адже проходила у вигляді відкритого діалогу, на якому обговорили управлінсько-методичні аспекти впровадження якісної освіти в закладах освіти району, проаналізували виконане, відзначили досягнуте, зупинили увагу на проблемах та визначили шляхи їх вирішення у наступному навчальному році.
Терещук  Тетяна Сергіївна, заступник голови Христинівської раайдержадміністрації,&nb ... Читати далі »

Переглядів: 385 | Додав: Микола | Дата: 02.09.2019

       28 серпняі 2019 року делегація освітян Христинівщини в складі начальника відділу освіти Марченко Людмили Володимирівни, голови первинної організації Профспілки працівників освіти і науки Шпанка Сергія Анатольовича, завідувача районним методичним кабінетом Павлишиної Людмили Іванівни та інших взяли участь у обласній серпневій педагогічній конференції працівників освіти.
    У рамках конференцції були проведені секційні занняття на, яких розкривалося питання побудови Нової української школи,  а саме:
     1) Основні завдання роботи органів управління освіти   у новому навчальному році (керівник: Данилевський Валерій Вікторович, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації);
     2) Діяльність метод ... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: Микола | Дата: 29.08.2019 | Коментарі (0)

Оздоровчий період для 21 дитини соціально незахищених категорій (учнів закладів загальної середньої освіти Христинівського району) розпочався у КЗ “Дитячий фізкультурно-оздоровчий табір „Ювілейний” села Степашки Гайсинського району Вінницької області.

«Ювілейний» – це дивовижний дитячий табір, який знаходиться в казково красивому хвойному лісі. Прекрасна природа і свіже повітря, створять відмінні умови для відпочинку і веселощів учнів.

У розпорядженні учнів в дитячому таборі «Ювілейний» буде:

  • мальовнича лісопаркова зона з пляжом;
  • чиста питна вода, відповідна європейським стандартам;
  • чудові дерев’яні будиночки;
  • літній кінозал;
  • спортивний майданчики з батутом;
  • затишна їдальня;
  • літній плавальний бассейн у річці Південний Буг;
  • танц ... Читати далі »
Переглядів: 338 | Додав: Микола | Дата: 10.06.2019

16 травня 2019 року на базі Верхняцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 завершився районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Козацькі рої, які взяли участь в районному етапі гри проявили себе на високому рівні підготовки на всіх етапах конкурсів, але найбільше балів та перших місць на всіх етапах набрав рій «Верхняцька сотня» Верхняцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2. Рій-переможець захищатиме честь нашого району в обласному етапі гри «Сокіл»  («Джура»). Бажаємо джурам рою «Верхняцька сотня» успіхів та перемоги на обласному рівні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: Микола | Дата: 20.05.2019

15 травня відбулась одинадцята церемонія нагородження переможців Міжнародних, Всеукраїнських, обласних, регіональних конкурсів та змагань.

Це традиційне свято вшанування переможців – свято її величності Науки, свято таланту, на якому відзначаються найкращі у ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Микола | Дата: 16.05.2019

Обласна почесна відзнака „Відмінник Захисту Вітчизни" вручається учням 10-11 класів закладів загальної середньої освіти та учням закладів професійно-технічної освіти, які за період навчання досягли найкращих результатів у вивченні предмета „Захист Вітчизни", за результатами семестрового, річного оцінювання та виконання програмових нормативів на 12 балів.

14 травня 2019 року обласні почесні відзнаки «Відмінник захисту Вітчизни» отримали 74 учня  закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти області. Церемонія нагородження відбулася на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби в Україні ім. Героя України Генерал-майора І. Момота. Слід відзначити, що серед цих учнів двоє христинівчан, а сам ... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: Микола | Дата: 15.05.2019

З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. У День Європи мешканці України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

День Європи для України означає багато чого. Адже наша країна прогне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу. День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах. Заходи з святкування орієнтовані на дітей та молодь, адже саме молоді у майбутньому вирішувати - варто чи ні вступати Україні до цього союзу та життя за його правилами.

11 травня в рамках відзначення Дня Європи в Україні, старшокласники та учителі міських шкіл, тренири дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки "Олімп" проїхались вулицями рідного міста на своїх волосипедах.

Цей захід спрямований на формування позитивної громадської думки щодо євроінте ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Микола | Дата: 13.05.2019

    Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою національно-патріотичного виховання дітей та молоді, важливим засобом громадянської освіти, формування національно-патріотичної свідомості відповідно до ціннісних орієнтирів та індикаторів ефективності Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 13.10.2015 № 580. Метою гри  є:   організація змістовного дозвілля; популяризація серед учнівської молоді здорового способу життя, активного відпочинку та життя в природі; розвиток навичок мандрі ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: Микола | Дата: 13.05.2019

« 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 »