Головна » Архів матеріалів

7 травня 2019 року Презедент Ліги старшокласників Христинівщини учениця 9 класу Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Семиволос Дар’я взяла участь в обласній звітно-виборчій конференції Ліги старшокласників Черкащини, яка відбулася на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» . В конференції взяли участь представники учнівського самоврядування закладів освіти області, які заслухали звіт Президента обласної Ліги старшокласників Черкащини Віталія Ворони. Учасники конференції затвердили план спільних дій на виконання тристоронньої угоди між управлінням освіти і науки облдержадміністрації, обласною батьківською Радою та обласною Лігою старшокласників. Роботу про діяльність Національної дитяч ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: Микола | Дата: 08.05.2019

Кожна праця повинна бути нагородженою - це істина, що керує світом, тому так важливо для активних та творчих людей, щоб їхні здобутки були озвучені.

Тому ми раді вітати Мініна Ігоря, учня 11 класу Верхняцької ЗОШ І-ІІІ ст №2, та його наукового керівника Рибачок Наталію Борисівну, учителя Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 імені О.Є.Корнійчука. Тісна та плідна співпраця, віданність роботі, наполегливість та старанність, високий професіоналізм тандему дали нам ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: Микола | Дата: 08.05.2019 | Коментарі (0)

    У випускників загальноосвітніх навчальних закладів району стартував завершальний період в навчанні – написання контрольних робіт, здача заліків, підготовка до державної підсумкової атестації, зовнішнього незалежного оцінювання. Одним із заліків, який здавали учні 11-х класів з предмету «Захист Вітчизни», є трьохденні навчально-польові збори (на підставі розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26.02.2019 року №93 «Про організацію і проведення навчально-польових зборів із юнаками у 2019 році»). На базі Христинівської спеціалізованої школи № 1 ім. О.Є. Корнійчука в період з 15 по 17 квітня були проведені ці збори, де взяли участь 98 старшокласників, в тому числі 18 дівчат, яким дозволяли медичні показники та наміри вступу до вищих навчальних військових закладів України.

... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: ivansobovoy | Дата: 20.04.2019 | Коментарі (0)

12.04.2019 року у Христинівській спеціалізованій школі I-IIIст.№1 ім. О.Є.Корнійчука відбувся районний семінар-практикум на тему «Подолання булінгу в закладах загальної середньої освіти. Соціально- психологічний супровід та профілактика жорстокого поводження в учнівському середовищі.»

У семінарі - практикумі взяли участь:

- директор Христинівської спеціалізованій школі I-IIIст.№1 ім. О.Є.Корнійчука Трясучкіна Л.О з презентацією школи.;

- ЗДВР ЗЗСО Ніколайчук О.В.з відео- презентацією « Цькування в шкільних колективах(булінг): політики і практики запобігання та подолання булінгу в закладах освіти»;

- учні 10-А класу з учителем інформатики О.М.Кулешою т а соціальним педагогом Г.В. Тудораке створили соціально- інформаційний проект « Почни з себе».

Тудораке Г.В. соціальний педагог Христин ... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: Микола | Дата: 16.04.2019 | Коментарі (0)

12 квітня 2019 року в Христинівському районному будинку культури відбувся гала-концерт та урочите нагородження призерів районного етапу обласного фестивалю-конкурсу «Мистецький дивокрай Черкащини – 2019».

Талановитим дітям та учнівській молоді закладів освіти Христинівщини було вручено начальником відділу освіти Марченко Л.В. та почесними членами журі у складі: начальника відділу культури Кошель Г.М., директора дитячої музичної школи Росади О.М., директора будинку культури ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: Микола | Дата: 12.04.2019

05.04.2019 відбувся районний навчальний семінар – практикум « Профілактика стресу та розвиток стресотійкості у здобувачів освіти та педагогічних працівників».

У семінарі- практикумі взяли участь фахівці психологічної служби закладів загальної середньої освіти району.

Методистом відділу освіти Забаркіною Н.П.було розкрито питання «Стрес. Стресостійкість як засіб попередження психосоматичних захворювань» та під час презентації була висвітлена тема « Профілактика стресу та розвиток стресостійкості у здобувачів освіти та педагогічних працівників»

Керівник методичного об’єднання працівників психологічної служби Вихристюк Т.В.. продемонструвала фільм « Вплив засобів музичного мистецтва на подолання стресових станів»ознайомила учасників»

Фахівці психологічної служби прийняли учас ... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: Микола | Дата: 09.04.2019 | Коментарі (0)

Справжнім святом педагогічних знахідок та відкриттів стала ХХІУ районна виставка перспективного педагогічного досвіду «Інноваційний пошук освітян Христинівщини-2019», яка відбулась 27 березня 2019 року на базі Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

Учитель – це людина, на якій тримається освітня реформа. Без нього будь-які зміни будуть неможливими, тому виставка проходить під гаслом: «Я – учитель нової української школи!». Мета виставки – сприяти професійному та особистому зростанню учителя, а також підвищувати його соціальний статус.

На церемонії відкриття районної виставки передових педагогічних технологій та методичних знахідок були присутні:

заступник голови Христинівської райдержадміністрації Терещук Тетяна Сергіївна;

заступник голови районної ради Федичканич Лариса Іванівна;

... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Микола | Дата: 27.03.2019

Результати вибору закладами освіти району підручників для учнів 6 та 11 класів

Підручники для 6 класу

Підручники для 11 класу

Переглядів: 285 | Додав: Микола | Дата: 26.03.2019 | Коментарі (0)

1 вересня 2018 року стартувала Нова українська школа –цікава, практико -орієнтована освіта нових сенсів, дитиноцентризму і поваги до особистості.

Цьогоріч в районі стали учнями Нової української школи 366 першокласників, які навчаються у 25 класах закладів загальної середньої освіти. Як свідчить спілкування з дітьми, бесіди з учителями, в таку школу із задоволенням ходять учні, адже тут вчать критично мислити, висловлювати власну думку, навчання побудоване на дослідженнях, проектній діяльності, учні самостійно шукають відповіді на запитання, вміють слухати один одного, працювати в команд ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: Микола | Дата: 25.03.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 39 40 »