Головна » 2013 » Грудень » 20 » Благодійний аукціон
12:44
Благодійний аукціон

На виконання п.11.3 плану заходів з підготовки та проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості , затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.02.2013 р. № 74-р , 19.12.2013 року в приміщенні районного будинку культури в м. Христинівка відділом освіти, молоді та спорту РДА було організовано та проведено благодійний аукціон-ярмарок « Чарівний ключ дитячої творчості» присвячений року Дитячої творчості ( проводиться в рамках акції « Твори добро» та « Діти – дітям»).

 

Дійство зібрало в одному колі представників місцевих органів влади, громадськості, засобів масової інформації та всіх тих, кому не байдужа доля дітей з числа соціально - незахищених категорій . Щирі слова об’єднали всіх присутніх, сповнивши серця добротою та любов’ю. На початку заходу відбувся святковий концерт дитячих художніх колективів позашкілля. Кошти виручені від благодійного аукціону-ярмарки будуть використані на потреби дітей соціально-незахищених категорій.

Щирі слова вдячності тим, чиї серця відкриті для співчуття та розуміння.
В цей же день відбулося урочисте запалення святкової Новорічної ялинки в центрі міста Христинівки. Дійство супроводжувалось концертно- розважальною програмою для дітей дошкільного віку.
20 .12.2013 в приміщенні БДЮТ викладачами та вихованцями буде організовано та проведено святкову концертно- розважальну програму для дітей з числа соціально - незахищених категорій до Дня Святого Миколая « Зимова казка».

Переглядів: 775 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: