Головна » 2019 » Травень » 13 » відзначення Дня Європи
08:56
відзначення Дня Європи

З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. У День Європи мешканці України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

День Європи для України означає багато чого. Адже наша країна прогне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу. День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах. Заходи з святкування орієнтовані на дітей та молодь, адже саме молоді у майбутньому вирішувати - варто чи ні вступати Україні до цього союзу та життя за його правилами.

11 травня в рамках відзначення Дня Європи в Україні, старшокласники та учителі міських шкіл, тренири дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки "Олімп" проїхались вулицями рідного міста на своїх волосипедах.

Цей захід спрямований на формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграції курсу України; ознайомлення якомога ширшого кола громадськості європейськими цінностями та традиціями; популяризацією загального європейського культурного надбання серед громадськості, зокрема, молоді; залучення населення регіонів  України до діяльності, повязаної з інтеграцією країни до ЄС; поширення ідеї європейської ідентичності серед громадян ЄС, утвердження спільних європейських цінностей, з метою популяризації велоспорту, масового залучення дітей до регулярних занять фізичної культури та спорту, формування здорового способу життя.

  

Переглядів: 391 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0