Головна » 2013 » Лютий » 26 » Фінал конкурсу з енергозбереження
11:24
Фінал конкурсу з енергозбереження

15-16 лютого 2013 р. у Національному Еколого-Натуралістичному Центрі міста Києва відбувся захист робіт та церемонія нагородження переможців конкурсу шкільних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище 2013».
У фіналі конкурсу презентували свої проекти цьогоріч і учні Верхняцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-ліцей»- Харченко Елла та Збаращук Павло. Тут вперше професійно дітям довелось давати інтерв’ю для Національного радіо УР-1, для програми «Школяда».
 
 

Незалежне і компетентне журі оцінило проекти наших учнів і зауважила, що для початківців проекти виконані на високому рівні. Харченко Елла з проектом «Комплексна оцінка експлуатаційних можливостей будівельних матеріалів» зайняла ІІІ місце, отримала: Диплом Міністерства освіти і науки України, молоді і спорту,Національного еколого -натуралістичного центру, Грамоту та сертифікат міжнародного освітнього проекту SPARE
Збаращук Павло з проектом «Енергозбереження в навчальному закладі» зайняв ІV місце,отримав: Диплом Міністерства освіти і науки України, молоді і спорту,Національного еколого - натуралістичного центру, сертифікат міжнародного освітнього проекту SPARE
Керівник проектів – Денисюк Людмила Миколаївна, отримала Подяки за кожну з робіт від Міністерства освіти і науки України, молоді і спорту,Національного еколого -натуралістичного центру.
Вітальне слово учасникам захисту вимовив Голова Державного агентства екологічних інвестицій України - Якубовський Владислав Болеславович; Голова Президії Всеукраїнської Ради Українського Товариства охорони природи - Шевчук Василь Якович. У своєму виступі вони зазначили актуальність енергозбереження в наш час, а також важливість участі молоді у вирішенні цього складного питання.
Конкурс надав можливість учням презентувати свої ідеї щодо вирішення складних питань в сфері змін клімату, енергозбереження та використання відновлювальних джерел енергії, а також висловити свої погляди на енергетично незалежне майбутнє України.
В заході взяли участь 50 учнів з усієї України. Переможці конкурсу отримали подарунки від організаторів.
Переглядів: 881 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: