Головна » 2019 » Березень » 14 » конференція Ліги старшокласників Христинівщини
12:53
конференція Ліги старшокласників Христинівщини

13 березня 2019 року на базі Христинівського районного будинку дитячої та юнацької творчості відбулася районна конференція Ліги старшокласників Христинівщини. В конференції взяли участь представники учнівського самоврядування закладів освіти, педагоги-організатори, педагогічні працівники БДЮТ та учнівська молодь району.

Методист відділу освіти Найчук А.М. презентувала представникам від закладів освіти план роботи Всеукраїнської Ліги старшокласників на 2019 рік та запропонувала розробити шкільні плани роботи учнівського самоврядування для впровадження проектів та підпроектів, які заплановані на 2019 рік.

На конференції було обрано нового Президента Ліги старшокласників району, на посаду якого подали заявки шість представників від закладів освіти. В ході голосування учасників конференції від учнівської молоді шкіл більшістю голосів було обрано ученицю Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Семиволос Дарю.

Також на конференції відбувся конкурс летбуків «З Україною в серці» присвячений сторіччю Соборності України.

Призові місця отримали учні: Углуватського НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів» та Малосевастянівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 1 місце, Кузьминогребельської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 2 місце, Ягубецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Шельпахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 3 місце.

Методист Христинівського БДЮТ Брицька О.В. провела з учасниками конференції вікторину « Всеміда» та танцювально-розважальний батл.

Переглядів: 364 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0