Головна » 2014 » Грудень » 11 » Ми діти твої, Україно!
23:10
Ми діти твої, Україно!

 

Щорічно 3 грудня під егідою Організації Об'єднаних Націй відзначається Міжнародний день інвалідів. Цей день об'єднує всіх небайдужих до долі людей з особливими потребами. Окремої уваги потребують діти з обмеженими можливостями.
Цього дня в районному будинку дитячої та юнацької творчості управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації було організовано святковий захід для діток з обмеженими фізичними можливостями під гаслом «Ми діти твої, Україно!».

В заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Юрій Коцюба, голова районної ради Олександр Коваль, міський голова Микола Наконечний, начальник відділу освіти Маргарита Білецька, начальник управління соціального захисту населення Світлана Ісакова, секретар міської ради Микола Робочий.
Як зазначила Світлана Ісакова, мета проведення свята полягала в тому, щоб подарувати справжнє веселе свято дітям, які так обмежені в спілкуванні з навколишнім середовищем, щоб вони відчули себе частиною великого світу, де, безумовно, є місце для них!
Цього дня програма була дуже насиченою та цікавою, а головна тема свята – мир в Україні. На порозі зустрічали та проводжали за столи організатори зустрічі. На столах – все, що люблять діти: цукерки, мандарини, яблука, фруктові соки. Протягом свята кожна дитина отримала в подарунок іграшки, солодощі та солодкий подарунок.

Керівники гуртків будинку ДЮТ перевтілились у казкових героїв, разом з якими діти із задоволенням грали у різні ігри, відгадували загадки, прислів’я, висловлювалися про мир та рідну Україну. Але найбільше дітям сподобалось виготовляти з паперу голубів, на яких діти написали побажання для наших військових. Волонтери районного будинку дитячої та юнацької творчості пообіцяли передати їх захисникам. Наприкінці свята діти вийшли на вулицю та запустили у небо повітряні кульки разом з паперовим голубом на знак миру.

По закінченню зустрічі діти спробували свої сили у змаганнях з Дартсу. Переможці отримали грамоти сектору молоді та спорту райдержадміністрації та подарунки.

У такій святковій, веселій атмосфері всі хоч трішки забувають про свої проблеми. Радісні посмішки на обличчях дітей стали найвищою нагородою для організаторів благодійного свята!

 

 

 

 

Переглядів: 582 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: