Головна » 2015 » Травень » 22 » МИ – НАДІЯ ХРИСТИНІВЩИНИ - 2015
13:45
МИ – НАДІЯ ХРИСТИНІВЩИНИ - 2015

20 травня 2015 року в районному Будинку культури відбулась сьома церемонія нагородження переможців обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів та змагань, в якій взяли участь учні, гуртківці та їх наставники навчальних закладів району.
Організував проведення церемонії відділ освіти Христинівської райдержадміністрації. Привітати талановитих і розумних дітей Христинівщини прийшли голова державної адміністрації Олександр Ковбасюк, голова районної ради Олександр Коваль та міський голова Микола Наконечний.  Відкрила церемонію нагородження головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Людмила Семиволос, яка і оголосила переможця у номінації «Інтелект року».
«Проведення різних конкурсів та змагань об'єднує дітей, надаючи їм можливість реалізувати себе        та проявити свої           здібності. Дорогі діти! Ви - наша надія, гордість та майбутнє. Ваш талант, бажання й наполегливість  -      це запорука   усіх     досягнень      і перемог. І шана вам, юні обдарування, що ступили на цей тернистий шлях за покликанням душі, за внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма. Ваші роботи пронизані національно-патріотичним духом, так як формуванняпатріотичних почуттів передбачає вироблення і зміцнення в свідомості кожного громадянина гордості за свою Вітчизну, її історію й традиції, готовності захищати її свободу. Будьте оптимістами, завзятими й сміливими у своїх прагненнях. Нехай ваші серця завжди сповнюються радістю, любов'ю і добром » - звернувся до присутніх Олександр Ковбасюк. З вітальними словами до присутніх також звернулися  голова районної ради Олександр Коваль та міський голова Микола Наконечний. Дипломами  учасника УІІ церемонії нагородження обдарованих дітей та подяками за плекання творчої особистості було нагороджено 162 особи.

 

Переможцями в номінаціях стали:

  • «Інтелект року - 2015» - Скоробрещук Сергій, учень Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1;
  • «Поет  року – 2015» - Білецька Вероніка, гуртківець Будинку дитячої та юнацької творчості;
  • «Художник  року- 2015» - Гевко  Тетяна, гуртківець Будинку дитячої та юнацької творчості;
  • «Вокаліст року – 2015» - Яковенко Вероніка, учениця дитячої музичної школи та Ковбасюк Маріанна, гуртківець районного Будинку культури;
  • «Моделіст  року - 2015» -  Мізерний  Володимир, гуртківець станції юних техніків;
  • «Спортсмен  року-2015» - Наливайко  Максим, гуртківець ДЮКФП «Олімп»;
  • «Колектив року -2015» - хореографічний колектив «Барви» районного Будинку культури, футбольна команда «Фортуна» ДЮКФП «Олімп»;
  • «Музикант-інструменталіст року-2015» - Гончарук Денис, учень дитячої музичної школи;
  • «Кращий учитель року – 2015» - Ніколайчук О.В., учитель інформатики Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1;
  • «Учитель-новатор року – 2015» - Денисюк Л.М., директор Верхняцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 – ліцей»;
  • «Школа року – 2015» - Христинівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 імені О.Є.Корнійчука (директор – Трясучкіна Лариса Олександрівна).

За доброю традицією, завідувач районним методичним кабінетом Тетяна Терещукоголосила та вручила сертифікати учням, імена яких занесені до «Книги пошани району» за підсумками поточного навчального року.
Запальні танці, гарні пісні у виконанні талановитої молоді Христинівщини стали гарними подарунками для всіх присутніх.

джерело: http://khryst-rda.ck.ua

Переглядів: 577 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: