Головна » 2014 » Жовтень » 10 » На Христинівщині привітали вчителів з професійним святом
12:22
На Христинівщині привітали вчителів з професійним святом

 

З днем учителя!!!

Учитель – це наша совість,
взірець у житті єдиний
Без нього життєва повість
не пишеться у людини

 

День учителя – свято особливе. Його святкує кожна людина, тому що ким би вона не була: комбайнером чи лікарем, економістом чи водієм, науковцем чи військовим, перш за все вона чийсь учень. Учителя без учнів немає, а це значить, що це свято не лише освітянське, але і всіх, хто навчався і навчається.
З нагоди свята, 3 жовтня, в районному Будинку культури відбулись урочисті заходи. Привітати освітян прийшли перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, заступник голови райдержадміністрації Юрій Коцюба, голова районної ради Олександр Коваль та секретар міської ради Микола Робочий.
«Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь зі своїми учнями. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях», - зазначив Віктор Підвальний, вітаючи освітян.
З вітальними словами до працівників освіти звертались начальник відділу освіти райдержадміністрації Маргарита Білецька, голова районної ради профспілки працівників освіти Сергій Шпанко та в.о. начальника відділу культури райдержадміністрації Тетяна Назаренко.
Протягом свята освітяни були нагородженні грамотами та подяками райдержадміністрації, районної та міської рад, відділів освіти та культури райдержадміністрації за сумлінну працю, високу результативність в роботі,особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти. Творчі колективи району та учні шкіл створювали гарний настрій своїми виступами.
Голова ветеранської ради педагогів Кондратюк Віктор Іванович передав освітянський вогонь від плеяди мудрих ветеранів педагогічної праці плеяді молодої зміни освітян та вручив їм сувеніри. В свою чергу молоде покоління передало його на зберігання берегині освітян Христинівщини Маргариті Білецькій.
«Прийміть його з вірою, надією і любов’ю. Ми впевнені, що ви не дасте йому згаснути в наших серцях, що він горітиме яскраво і в його теплі зігріватимемося не лише ми, а й всі педагоги нашого славного району», - зазначили молоді педагоги.
Наприкінці присутні вшанували пам'ять полеглих героїв Революції Гідності та антитерористичної Операції на Сході України. Молоде покоління педагогів Христинівщини поклали квітів до Пам’ятного знака борцям за свободу і незалежність України.

 

 
Переглядів: 618 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: