Головна » 2013 » Листопад » 12 » НОВИНИ З ДНЗ № 4
11:28
НОВИНИ З ДНЗ № 4
18 жовтня 2013 року в дошкільному навчальному закладі № 4 « Зайчатко» відбулися батьківські збори, які пройшли під гаслом « Мистецтво взаємодії з батьками ».
Дитинство - найважливіший і неповторний період у житті кожної людини. Справжньою маленькою країною дитинства, звідки бере початок могутня ріка людського життя є дошкільний навчальний заклад. Тут дітям комфортно і затишно. Тут можна все! Дружити. Мріяти. Малювати. Сумувати. Гратися. Творити. Радіти. Міркувати. Помилятися. Фантазувати Саме дитячий садок забезпечує всебічний розвиток дитини відповідно до її задатків, нахилів, здібностей, індивідуальних, психічних та фізичних особливостей, культурних потреб, набуття нею життєвого досвіду та стає своєрідним посередником між сімє’ю та навколишнім світом.

     


Під час батьківських зборів були розглянуті такі питання:
1. Звіт завідувача про роботу в ДНЗ за рік
2. Виступ вихователя – методиста « Про значення сім'ї у вихованні дитини – дошкільника; вплив батьківської любові на формування дитячого характеру».
3. Анкетування батьків « Батьки і діти: проблеми виховання »

Справжньою окрасою батьківських зборів стала виставка сімейної творчості на тему : « Барви осені ».
На завершення зборів батькам було запропоновано перегляд невеличкого концерту, який був підготовлений вихователями, музичним керівником та вихованцями ДНЗ.


Переглядів: 814 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: