Головна » 2015 » Березень » 30 » Освіта Христинівщини - 2015
20:39
Освіта Христинівщини - 2015

       Одним із основних чинників підвищення якості знань є впровадження у практику навчання інноваційних технологій, оновлення змісту навчально-виховного процесу відповідно до сучасних досягнень освіти і науки. Більшість навчальних закладів району плідно працюють у цьому напрямку, мають вагомі здобутки, позитивний досвід інноваційної роботи. Підтвердженням цього є результативне проведення виставки передового педагогічного досвіду «Освіта Христинівщини». 
  25 березня в районному Будинку дитячої та юнацької творчості відбулось відкриття ювілейної ХХ районної виставки, яка цього року працює під гаслом «Христинівщина-Україні: патріотизм, лідерство, творчість, розвиток та ініціатива», що підкреслює постійне прагнення освітян Христинівщини до самовдосконалення та пошуку найефективніших шляхів реалізації завдань педагогічної діяльності. На урочистому відкритті були присутні начальник відділу освіти Маргарита Білецька, завідувач районним методкабінетом Тетяна Терещук, директори загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів, завідувачі дошкільних установ, педагогічні колективи навчальних закладів, громадськість району.
   Відкриваючи виставку, Маргарита Білецька побажала всім освітянам нових звершень і великих досягнень.
   «Нехай будуть освоєні нові методики, отримані бажані результати, нехай учні радують своїми успіхами, а в колективах панує підтримка і взаєморозуміння!», - привітала присутніх начальник відділу освіти райдержадміністрації.
Традиційно на виставці представлені описи перспективного педагогічного досвіду, конкурсні роботи з фахової майстерності, наукові публікації, навчально-методичні посібники та комплекси, авторські програми, збірники методичних рекомендацій, творчі роботи обдарованих учнів.
  Журі виставки вивчає представлені матеріали на відповідність їх нормативним документам, Державним стандартам освіти, їх актуальність, доцільність, визначає кращі й нагороджує Почесними дипломами І, II, III ступеня.

     26 березня виставку відвідали голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк та голова районної ради Олександр Коваль. Керівники району були вражені та з захопленням переглядали представлені виставкові експонати.
    «Я побував на багатьох подібних виставках і тому можу з впевненістю сказати про високий рівень підготовки робіт учасників та самого заходу. Особливість виставки полягає у національно-патріотичному дусі, яким пронизані виставкові експонати. Скільки кропіткої праці вкладено в них – це творчість вчителів та їхнє вміння надихати учнів. Учитель – людина, що формує з дитини особистість, формує її світобачення, світосприйняття, закладає фундамент для можливості подальшого розвитку, а отже, саме та професія від якої залежить навченість молоді. А молодь – це майбутнє країни. Маю надію, що в кожному районі є такі самовіддані працівники освіти – бо тоді ж майбутнє країни в надійних руках», - поділився враженням Олександр Ковбасюк.

Категорія: План роботи | Переглядів: 716 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: