Головна » 2019 » Березень » 20 » педагогічний консиліум керівників закладів загальної середньої освіти району на тему «Інноваційні технології в сучасній школі»
10:01
педагогічний консиліум керівників закладів загальної середньої освіти району на тему «Інноваційні технології в сучасній школі»

06.03.2019 року на базі Верхняцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відбувся педагогічний консиліум керівників закладів загальної середньої освіти району на тему «Інноваційні технології в сучасній школі».

На початку засідання директор школи Солодкий С.В. представив Верхняцьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 як заклад, що впроваджує інноваційні технологій в освітньому процесі. Заступник директора з навчально-виховної роботи Адаменко Н.П. у своєму виступі акцентувала увагу на організації інклюзивного навчання в школі.

На засіданні педагогічного консиліуму учитель початкових класів Мельник Н.Ф поділилася досвідом щодо особливостей навчання учнів за науково-педагогічним проектом «Інтелект України», відбулося обговорення проблеми організації навчання в інклюзивному класі. До роботи засідання долучилися учителі-предметники Любарська І.М. і Нагірна А.С., асистенти учителів Щербань В.О. та Рура А.О., практичний психолог Затірка С.О.

На практичній частині педагогічного консиліуму учасники мали можливість відвідати уроки в інклюзивних класах та в класі, який навчається за науково-педагогічним проектом «Інтелект України».

На завершання виїздного засідання керівників закладів загальної середньої освіти району виступ творчих учнівських колективів школи став яскравим прикладом естетичного та родинного виховання в закладі освіти.

Переглядів: 325 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: