Головна » 2015 » Серпень » 5 » Перший урок у 2015/2016 навчальному році
11:02
Перший урок у 2015/2016 навчальному році

 Тему Першого уроку навчальні заклади визначають самостійноМіністерство освіти і науки України рекомендує загальноосвітнім та професійно-технічним навчальним закладам розпочати 2015-2016 навчальний рік.

 Першим уроком, тематика якого відповідала б принципам Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, що була затверджена у червні цього року.
 

Про це йдеться у відповідному листі Міністерства освіти і науки до загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.
 

У Міністерстві зазначають, що конкретну тему Першого уроку навчальні заклади мають визначити самостійно.
 

При обранні теми, підготовці і проведенні уроку школам доцільно звернути увагу на питання історії українського державотворення, розвитку та зміцнення держави, історії державних символів України.
 

У Міносвіти повідомляють, що першокласників, які уперше переступлять поріг школи, можна ознайомити з історією школи, досягненнями її випускників, особливостями навчання в ній тощо.
 

У відомстві рекомендують при проведенні Першого уроку уникнути формалізму й заорганізованості та забарвити перший день нового навчального року святковістю, урочистістю, добрим настроєм, емоційністю та оптимізмом.

Лист МОНУ від 24 липня 2015 року №1/9-354 «Про тематику Першого уроку в 2015/2016 навчальному році»

Переглядів: 1121 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: