Головна » 2015 » Травень » 13 » Прапор Доброчинності на Маньківщині
21:20
Прапор Доброчинності на Маньківщині

5 травня 2015 року у Маньківському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» відбулася урочиста передача «Прапора доброчинності» від делегації Христинівського району на Маньківщину.

  

    Делегація Христинівського району була представлена начальником служби у справах дітей Христинівської районної державної адміністрації Піддубняк Наталією Василівною, завідуючою районним методичним кабінетом при відділі освіти Терещук Тетяною Сергіївною, методистом районного методичного кабінету Ковальською Ніною Яківною та президентом  Ліги старшокласників Христинівського району ученицею 10 класу Верхняцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» Ткаченко Юлією.

  Із виступу завідуючої районним методичним кабінетом Терещук Тетяни Сергіївни маньківчани дізналися про героїчні сторінки історії Христинівщини, а президент Ліги старшокласників Ткаченко Юлія детально ознайомила з цікавими традиціями волонтерського руху у школах району. Гості подарували господарям пам’ятні подарунки.

         Лідери-старшокласники Маньківщини Лук’яненко Лілія та Петраш Наталія гідно прийняли «Прапор доброчинності» та урочисто пронесли його повз ряди школярів та гостей.

    На  святковій лінійці виступили начальник відділу освіти Маньківської райдержадміністрації Шевченко Артем Сергійович, співзасновник громадської організації «Волонтери Маньківщини» Новожилова Галина Федорівна та отець Дмитрій. Їхні промови були пронизані словами вдячності як до дітей, так і до дорослих за людяність, милосердя та доброчинність у складний для держави час.

   

    По завершенню лінійки відбулася екскурсія для гостей по навчальному закладу. А в честь цієї події учні школи та гості висадили на подвір’ї школи алею троянд.

Переглядів: 687 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: