Головна » 2014 » Травень » 23 » Районна спартакіада вчителів 2014
13:49
Районна спартакіада вчителів 2014

Змагаються освітяни!!!

     Згідно плану роботи Христинівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України та з метою пропаганди здорового способу життя 17 травня 2014 року в спортивному залі Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ  ступенів №1 ім. О.Є. Корнійчука було проведено ІІ районну Спартакіаду працівників освіти.

    В Спартакіаду ввійшли змагання з міні-футболу, дартсу, стрибків у довжину з місця, човникового бігу та настільного тенісу.

   На відкритті Спартакіади учасників змагань привітали начальник відділу освіти М. В. Білецька  та голова Президії районної ради Профспілки працівників освіти С.А. Шпанко.

 

   Емоційно, з дитячим азартом, учасники змагань виборювали першість у змаганнях.

   У командних змаганнях перше місце посіла команда Кузьминогребельської ЗОШ І-ІІІ ступенів – голова ПК Дядюра М.П., друге місце – команда Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. О.Є. Корнійчука – голова ПК Микицей О.М., третє місце – команда Малосевастянівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – голова ПК Дрозденко Л.Г.

   Призери змагань одержали кубки, грамоти та медалі.  По закінченню Спартакіади для учасників було організовано святковий обід.

   Районна організація Профспілки працівників освіти і науки України дякує директору Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ  ступенів №1  ім. О.Є.Корнійчука  Січкар В.І. за надання приміщення та учителям, які надали допомогу в організації та проведенні змагань.

Переглядів: 761 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: