Головна » 2014 » Грудень » 26 » Районний семінар вчителів початкових класів
14:48
Районний семінар вчителів початкових класів

10 грудні на базі Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 імені О. Є. Корнійчука відбувся районний семінар учителів початкових класів з проблеми 

"Забезпечення особистісно- зорієнтованого та компетентнісного підходу -  концептуальні засади нового Державного стандарту початкової загальної освіти".

 На початку семінару виступила в.о. директора Лариса Олександрівна Трясучкіна з презентацією початкової ланки нашої школи. Гості мали можливість переглянути відеофільм , який ознайомив присутніх з педагогічним колективом початківців, режимом та змістом навчання та виховання молодших школярів спеціалізованої школи.

  З планом роботи семінару ознайомила учасників методист РМК Павлишина Людмила Іванівна.

  Учитель-методист Завірюха Ніна Миколаївна поділилась досвідом своєї роботи з учасниками семінару, провівши відкритий урок навчання грамоти в 1-А класі на тему :" Звуки (з), (з'). Букви Зз. Читання тексту В. Каменчук "Зайчикові вуха".Відповіді на запитання"

  До свідом роботи з учасниками семінару поділилася учитель-спеціаліст Панасюк Юлія Петрівна, провівши урок в 2-Б класі на тему: " Як людина сприймає повідомлення"  

  Про гуманне виховання з присутніми поділилась досвідом старший вчитель Макушок Лариса Ерастівна.

   Практичний психолог школи Добринська Ірина Валеріївна висвітлила актуальні проблеми початкової ланки і їх вирішення, а саме "Адаптація шестирічок до навчання в школі в світлі нових Державних стандартів початкової освіти"

Як формувати природознавчу компетентність учнів відповідно нових Державних стандартів, учасники семінару дізнались з досвіду роботи старшого вчителя Микицей Олександри Михайлівни.

  Для підведення підсумків семінару відбулося засідання круглого столу "Проблеми та знахідки при викладанні предметів початкової школи"

Переглядів: 725 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: