Головна » 2019 » Листопад » 2 » Семінар учителів предмету «Захист Вітчизни»
16:48
Семінар учителів предмету «Захист Вітчизни»

31 жовтня 2019 року на базі Жашківської спеціалізованої школи №1 відбувся спільний семінар учителів предмету «Захист Вітчизни» Христинівського та Жашківського районів. Делегація учителів Христинівщини ознайомилася з роботою кабінету «Захист Вітчизни», матеріальною базою з предмету та системою військово-патріотичного виховання учнівської молоді, обмінялися досвідом роботи.
В роботі семінару взяли участь працівники Жашківського, Христинівського військоматів, громадської організації «Гайдамаки» з м. Тальне.

Директор школи Олександр Ярош, привітавши гостей, ознайомив учасників із особливостями роботи навчального закладу та відповів на запитання присутніх.

Про організацію військово-патріотичної роботи в закладі розповів учитель «Захисту Вітчизни» Приймак В.Ю. Під час виступу він продемонстрував оснащення кабінету, зразки зброї, матеріально-технічну базу з предмету, розповівши про власні методичні знахідки для проведення уроків «Захист Вітчизни», і як результат цієї роботи – практичні навички вихованців та участь команди школи в змаганнях: «Сокіл», «Джура», «Юні друзі прикордонників», військово-патріотичних конкурсах та естафетах.

Питання проведення військово-польових зборів в районі висвітлив спеціаліст Жашківського комісаріату Козаков А.В.

Організацію та проведення навчальних стрільб з автомата Калашникова бойовими набоями випускниками шкіл розповів комісар Жашківського району Коврик В.П.

Представники ГО «Гайдамаки» провели практичне навчання для вчителів, розкривши теми: "Інженерія. Різновид протипіхотних гранат, мін проти транспортних засобів. Методи, форми та засоби встановлення та застосування, а також знешкодження боєприпасів». Волонтер ГО «Гайдамаки», інженер міжнародного класу вибухово-небезпечних предметів детально пояснив будову частин та механізмів. А також для слухачів змістовно та доступно було розкрито тему : "Надання долікарської допомоги та послідовність дій за програмою «MARCH»".

Цікавою та змістовною була екскурсія спортивними залами, яку провів директор ДЮКФП Дмитро Мазур.

Учасники зустрічі щиро дякують усім, хто долучився до організації методичного семінару учителів Захисту Вітчизни.
 




Переглядів: 283 | Додав: vsobovoy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: