Головна » 2018 » Листопад » 28 » семінар заступників директорів з виховної роботи на тему «Формування національно-патріотичних почуттів на основі соціальної та громадянської
16:42
семінар заступників директорів з виховної роботи на тему «Формування національно-патріотичних почуттів на основі соціальної та громадянської

28 листопада 2018 року на базі Углуватського НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи на тему «Формування національно-патріотичних почуттів на основі соціальної та громадянської компетенції»

Учасники семінару стали учасниками фрагменту народознавчого свята « Веселий ярмарок», який підготували учні закладу на чолі з педагогом –організатором Мазур Я.І.

Заступник директора з виховної роботи Прус О.В. поділилася досвід роботи у вигляді презентації роботи школи щодо формування в учнів національно-патріотичних почуттів на основі різних форм роботи.

Багато вражень отримали учасники семінару від майстер-класу по створенню колажів на соціальну тематику «Стоп насилля», «Життя прекрасне», «Знай свої права».

Виховний захід « Слава хоробрим» підготовили учні закладу освіти разом з вчителем музики Варламовою Л.І. та заступником з виховної роботи Прус О.В.

Переглядів: 323 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: