Головна » 2019 » Вересень » 2 » СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ
16:11
СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

30 серпня на базі Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулася серпнева конференція педагогічних працівників, яку освітяни Христинівщини традщиційно вважають основною подією серпня. На пленарному засівданні конференції було підведено підсумки минулого навчального року, розглянуто питання реалізації ідеї якості освіти, визначено пріорітетні завдання в освітньому просторі району на 2019 – 2020 навчальний рік.
Цьогоріч конференція мала дещо не традиційних формат, адже проходила у вигляді відкритого діалогу, на якому обговорили управлінсько-методичні аспекти впровадження якісної освіти в закладах освіти району, проаналізували виконане, відзначили досягнуте, зупинили увагу на проблемах та визначили шляхи їх вирішення у наступному навчальному році.
Терещук  Тетяна Сергіївна, заступник голови Христинівської раайдержадміністрації,  привітала усіх з початком нового навчального року.
Галба Світлана Петрівна, учитель Шельпахівської ЗОШ І-ІІІ ст. , поділилася досвідом роботи з дітьми в умовах Нової української школи.
Осадча Людмила Володимирівна, учитель Христинівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, зокрила своє бачення щодо застосування інновацій та вміння доносити інформацію до сучасних дітей.
Царук Жанна Іванівна, завідувач ДНЗ № 1, зосередила увагу на взаємозвязу дошкілої та початкової ланках освіти.
Білан Наталія Вікторівна, директор Синицької ЗОШ І-ІІІ ст., розповіла про особистісно-орієнтаційні підходи до навчання, вміння орієнтуватися на здобуття учнями умінь і навичок, необхідних сучасній людині для успішної самореалізації у професійній діяльності, особистому житті, громадській активності.
Остапенко Світлана Григорівна, директор Верхняцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1 – ліцей», розповіла про роботу іфнноваційного закладу над втіленням у своїх учнях моделі випускника Нової Української Школи.
Журавка Євгенія Олександрівна, учитель Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №1, познайомила присутніх зі своїми формами та видами робіт з учнями, акцентувала увагу на важливості виховної роботи в школі та формах її проведення.
Фесянова Світлана Анатоліївна, директор Христинівської школи мистецтв, розкрила питання необхідності орієнтуванні  в роботі на запити суспільства.
Кравченко Людмила Петрівна, директор Христинівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, розрила питання пидагогіки партнерства, над яким давно працює її заклад.
Педченко Тетяна Віолодимирівна, директор ІРЦ, розповила про важливість інклюзивної освіти для адаптації дітей з особливими освітніми потребами  в суспільстві.
Адаменко Надія Петрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Верхняцької ЗОШ І-ІІІ ст. №2,  поділилась досвідом роботи з впровадження інклюзивної освіти в закладі та створення для нього матеріально-технічної бази.
Ярова Ганна Антонівна, завідувач ДНЗ № 6, поділалась планами щодо впровадження інклюзії в закладі.
Пархоменко Анжеліна Володимирівна, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії, доповіла про кошти, які були спрямовані на оновлення та розвиток системи освіти району.

 

 

Переглядів: 387 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0