Головна » 2014 » Вересень » 22 » Традиційна серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти
13:17
Традиційна серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти

   

   28 серпня в Христинівці відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти. Участь в роботі конференції взяли перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, заступник голови райдержадміністрації Юрій Коцюба, голова районної ради Олександр Коваль, начальник відділу освіти райдержадміністрації Маргарита Білецька, завідувач районним методичним кабінетом Тетяна Терещук, голова районної організації профспілки працівників освіти Сергій Шпанко, працівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. 

   Виступаючи перед освітянами, Маргарита Білецька наголосила, що, незважаючи на складну економічну та суспільно-політичну ситуацію в державі, завдяки керівництву навчальних закладів, батьківській громадськості та залучення спонсорських коштів, всі заклади в Христинівщин готові до початку навчального року.
Учасники заходу обговорили питання забезпечення якісної освіти учнів у контексті Національної стратегії розвитку освіти в Україні до 2021 року, соціальних гарантій працівникам галузі в сучасних умовах, урахування думки громадськості при забезпеченні права на якісні освітні послуги в закладах освіти міста, виховання патріотизму та духовних цінностей у дітей та молоді в умовах загальноосвітнього та дошкільного навчального закладу та ін.


   Звертаючись до присутніх, Віктор Підвальний акцентував увагу, що особливо необхідно звернути увагу на дітей, які є тимчасовими переселенцями із східних регіонів України та Республіки Крим, що навчатимуться в райих загальноосвітніх закладах та тих, чиї батьки загинули або перебувають у зоні бойових дій.

   Віктор Підвальний та Олександр Коваль привітали з початком нового навчального року, висловили слова вдячності педагогічним працівникам за їх працю та вручили ряду працівників освітньої галузі грамоти райдержадміністрації та районної ради за сумлінну працю, високу результативність в роботі, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління. Почесною грамотою районної ради та нагрудним знаком «За заслуги» була нагороджена директор спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. О.Є.Корнійчука Валентина Іванівна Січкар. 


   Закриваючи конференцію Маргарита Білецька зазначила, що, незважаючи на складну економічну та суспільно-політичну ситуацію в державі, підвищення іміджу школи та професії учителя стають сьогодні завданням номер один, оскільки, саме на їх плечах лежить відповідальність за виховання громадян України:
   «Сьогодення й майбутнє України не може залишити жодну людину байдужою. Головні декларовані роками цінності сьогодні стали реальністю: життя-смерть, мир-війна, співіснування-конфлікт. І вимагають від кожного і кожної з нас по-новому осмислити їх. В умовах, що сталися, усі ми прагнемо миру, безпеки, якнайшвидших .позитивних змін, політичної, економічної та соціальної стабільності. Але ми повинні продовжувати виконувати свою основну місію - вчити дітей, забезпечувати спокійне повноцінне навчання і психологічну підтримку всім учасникам навчально-виховного процесу», - наголосила Маргарита Білецька.

 

Переглядів: 662 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: