Головна » 2015 » Листопад » 16 » У Христинівці визначили переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016»
16:45
У Христинівці визначили переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016»

У  Христинівці  визначили переможців Всеукраїнського конкурсу

«Учитель року-2016»

13 жовтня 2015 року, у Христинівці назвали імена переможців фінального етапу першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» з трьох номінацій. Урочистості пройшли на базі Христинівської ЗОШ І-ІІІст.№2.

У номінації «Математика» переможцем визнано Шмідт Вікторію Володимирівну, учителя математики, Христинівської ЗОШ І-ІІІ ст;

у номінації «Захист Вітчизни» – Коломійця Андрія Миколайовича  , учителя Кузьминогребельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та  Голик Людмилу Олексіївну   учителя Христинівської спеціалізованої школи №1 ім. О.Є.Корнійчука ;

у номінації «Англійська мова» – Сарафанюк Олену Юріївну, учителя Верхняцького НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІст.-ліцей » та  Шаповал Анну Анатоліївну,  вчителя англійської мови, Христинівської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ст.№1

Нагороди переможцям та учасникам вручив заступник голови РДА Банар Валерій Васильович та начальник відділу освіти Адаменко Н. П.

Начальник відділу освіти наголосила: «У ці дні ми відзначаємо не тільки переможців цього прекрасного й одного з найкращих українських конкурсів. Ми вшановуємо педагогів – за ними стоять діти, за ними стоїть молодь, за ними стоїть Україна. Я прекрасно знаю, що, де б ми не були, і які б часи не настали, слово «вчитель», поняття «школа» і «знання» завжди будуть атрибутом мудрості, поваги й пошани до людей, які несуть знання, творять великі й прекрасні дива»

Дипломи лауреатів за друге місце отримали:

у номінації «Математика» – Найдюк Світлана Павлівна,  вчитель математики, Орадівської ЗОШ І-ІІІст.

у номінації «Англійська мова » – Бондар Лілія Василівна,  вчитель  англійської мови, Ліщинівської ЗОШ І-ІІІст.

Дипломи лауреатів за третє місце здобули:

У номінації «Математика» –Котик Оксана Миколаївна  , вчитель математики, Сичівського НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІст.»

Також із вітальним словом до учасників звернулася: Завідуюча РМК Терещук Тетяна Сергіївна .До привітань долучилися освітяни району, профспілкова організація , які докладають чимало зусиль для розвитку освітньої галузі.

Як показує досвід, конкурс «Учитель року» – це прекрасна школа самоаналізу діяльності педагога, певний етап сходження вгору та стрімкого руху вперед, спілкування з однодумцями, обмін досвідом.

Переглядів: 782 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: