Головна » 2018 » Серпень » 8 » У МОН назвали основні тези серпневих конференцій
16:49
У МОН назвали основні тези серпневих конференцій

У МОН назвали основні тези серпневих конференцій

Міністерство просить забезпечити залучення максимально можливої кількості закладів освіти, вчителів та вихователів до проведення районних та обласних серпневих конференцій педагогічних працівників у 2018 році. Про це йдеться у відповідному листі відомства, що адресований обласним державним адміністраціям.

У Міносвіти наголошують, що під час серпневих конференцій важливо проаналізувати підсумки розвитку освіти у минулому навчальному році та окреслити пріоритетні напрямки розвитку освіти районів на 2018/19 навчальний рік.

Зокрема, МОН рекомендує обговорити питання щодо забезпечення реалізації районних або обласних програм розвитку галузі освіти, збільшення показника охоплення дітей дошкільною освітою, забезпечення функціонування мережі закладів загальної середньої освіти.

Також у відомстві наголошують, що предметом обговорення мають стати теми інформатизації та комп'ютеризації освітнього процесу, забезпечення підключення шкіл до Інтернету, модернізації системи підвищення кваліфікації освітян, підготовки вчителів та вихователів до роботи в умовах інклюзивної освіти, впровадження моніторингових досліджень, посилення ролі формування духовних та моральних цінностей учнівської молоді тощо.

джерело: http://osvita.ua/school/61555/

 

Переглядів: 448 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: