Головна » 2015 » Лютий » 3 » Видай Олена Василівна - лауреат обласного етапу "Учитель року - 2015"
18:33
Видай Олена Василівна - лауреат обласного етапу "Учитель року - 2015"

   У цьому році в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» взяли участь найкращі учителі. Серед учасників  конкурсу немає людей випадкових. Для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це насамперед, покликання і невтомна праця, що не може звершитись в якійсь єдиній миті чи дні.

   У ІІ (обласному) турі ХХ  Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015» взяло участь 79 вчителів правознавства, хімії, образотворчого мистецтва, української мови і літератури із усіх районів та міст нашої Черкащини.

  Під час відбіркового дистанційного етапу оцінювались відеоролики-самопрезентації конкурсантів, їхні авторські педагогічні сайти та телекомунікаційне представлення власної педагогічної ідеї.

    Цьогорічною інновацією є те, що до визначення учасників фінального етапу  були залучені не лише науковці й педагоги-переможці цього Конкурсу у попередні роки, а й представники районних (міських) методичних служб та громадських організацій. Це дало змогу підвищити прозорість та об’єктивність оцінювання. 

     Згідно з результатами рейтингового оцінювання конкурсних робіт учасників (відеоролика-самопрезентації, відеоролика-представлення педагогічної ідеї та власного педагогічного сайту або блогу) до участі у  фінальному етапі ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015», який відбувся з 28 по 30 січня 2015 року, була запрошена  Видай Олена Василівна, учитель хімії   Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. О.Є.Корнійчука Христинівської районної ради Черкаської області.

  

     Протягом двох конкурсних днів учасники фінального туру презентували власну педагогічну ідею, проводили конкурсні уроки у навчальних закладах міста Черкас, демонстрували рівень володіння методикою інтерактивних форм роботи під час проведення майстер-класу «Я роблю це так», проходили електронне тестування фахової компетентності, виконували творчі завдання з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. 

      За результатами двох конкурсних днів Видай Олена Василівна посіла друге місце в номінації «ХІМІЯ»

   Видай Олена Василівна працює учителем хімії в Христинівській спеціалізованій школі 20 років. Володіє великим педагогічним досвідом – спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, має педагогічне звання «СТАРШИЙ УЧИТЕЛЬ». Керівник районної школи передового педагогічного досвіду учителів хімії, неодноразово займала призові місця  в різноманітних фахових конкурсах, зокрема наказом Департаменту освіти і науки Черкаської ОДА № 138 від 05.06.2014 року нагороджена грамотою ЧОІПОПП за серію цифрових ресурсів «Тіла, речовини та явища навколо нас», наказом Департаменту освіти і науки ЧОДА № 150 від 18.06.2014 нагороджена дипломом ЧОІПОПП за методичний посібник  з природознавства «Хімія для малечі», грамотою Черкаського обласного центру еколого-натуралістичної творчості, малої академії наук учнівської молоді за ІІ місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Хліб очима дітей» в номінації «Дослідницький нарис»; дипломом Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації - лауреату ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року - 2012» та ін.

       Відділ освіти Христинівської РДА вітає Олену Василівну та бажає їй нових творчих успіхів!!!

Категорія: План роботи | Переглядів: 1196 | Додав: Микола | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: