Головна » 2015 » Березень » 30 » Випускник року - 2015
20:54
Випускник року - 2015

Вже традиційним у Христинівському районі стало проведення щорічного конкурсу «Випускник року», який проводиться районним методичним кабінетом відділу освіти, та головним завданням якого є піднесення престижу обдарованих дітей, пошук і заохочення талановитих, здібних випускників із загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Оскільки минулого року переможцем стала учениця Христинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Анастасія Басун, конкурс відбувався у актовому залі цієї школи. 
В лютому відбувся відбірковий тур конкурсу. За результатами тестування, під час якого перевірялися знання із предметів шкільного курсу та на загальну ерудицію, у фіналі, 27 березня, за звання «Випускника року – 2015» змагалися 5 випускників:

  • Сергій Скоробрещук (Христинівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1);
  • Ольга Кравченко (Христинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2);
  • Яна Вовк (Великосевастянівська ЗОШ І-ІІІ ступенів);
  • Анна Стрілець (Шельпахівська ЗОШ І-ІІІ ступенів);
  • Владислав Байда (Углуватський НВК ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів).

 

  На шляху до перемоги учасникам довелося подолати чотири конкурси. Оцінювали конкурсантів об’єктивне та компетентне журі: начальник відділу освіти райдержадміністрації – голова журі – Маргарита Білецька, завідувач районним метод кабінетом Тетяна Терещук, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Піддубняк, директор районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Маріщак, депутат районної ради Олена Росада.
  Перше завдання - «Моє життєве кредо», де кожен учасник мав змогу представити себе.


  Другий конкурсу «Оратор». Учасники оголошували патріотичну промову від себе, або від відомої особистості. Цей конкурс викликав не аби яке захоплення серед журі та присутніх у залі глядачів. Адже, до них зверталися Президент України, Ліна Костенко, Василь Симоненко.
  Під час третього, інтелектуального конкурсу, учасникам довелося відповідати на запитання із сфери загальних знань та кмітливість.
  Ще одним конкурсом, який допоміг краще познайомитися з учасниками та визначити переможця, став конкурс «Світ моїх захоплень». Під час цього конкурсу учасники намагалися розкрити всі свої таланти, показати їх, або хоча б про них розповісти.
  За підсумками конкурсу переможцем стала Олена Кравченко. Премію Олени Росади отримав Владислав Байда.
  Підводячи підсумки, начальник відділу освіти Маргарита Білецька зазначила, що вибрати переможця цього року було надзвичайно важко, кожен був достойним перемоги.

Категорія: План роботи | Переглядів: 714 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: