Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін
14:59
Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін

Про проведення Всеукраїнського

Інтернет-турніру із природничих

дисциплін

 

Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України від 14.08.2014 № 936 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю  на 2014/2015 навчальний рік за основними напрямами позашкільної освіти» та від 22.05.2013 № 574 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 04.06.2013 за                 № 875/23407, у жовтні-грудні ц.р. Національним центром «Мала академія наук України» буде проведений V Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін (далі – Турнір).

Умови участі у заході, структура, зміст завдань та критерії їх оцінювання розміщені на сайті НЦ «МАНУ» www.man.gov.ua та сайті Турніру www.vpd.inhost.com.ua.

Для участі в Турнірі необхідно до 31 жовтня ц.р. заповнити реєстраційну форму, яка розміщена на сайті Турніру.

Про місце та терміни проведення фінального туру Турніру буде повідомлено додатково.

Просимо інформацію про Всеукраїнський Інтернет-турнір із природничих дисциплін довести до відома учнів (студентів) і керівників позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та територіальних відділень Малої академії наук України.

Додаткова інформація – на веб-сайтах: www.man.gov.ua, www.vpd.inhost.com.ua; е-mail: man@man.gov.ua.

Переглядів: 915 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: