Головна » 2013 » Вересень » 27 » ЗНАВЦЯМ РІДНОЇ МОВИ
16:10
ЗНАВЦЯМ РІДНОЇ МОВИ
Стартує ІV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року №928 "Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка" та з метою вшанування творчої спадщини видатного сина українського народу, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, майбутньої плеяди літературних митців, розвитку їхнього творчого потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу в 2013-2014 навчальному році відбудеться ІV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
Відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року №571 І етап змагань був проведений 26 вересня у всіх загальноосвітніх навчальних закладах району. Участь у конкурсі взяли 705 учнів 5-11 класів. Вони продемонстрували свої знання з української мови та літератури. Переможці шкільних етапів Конкурсу братимуть участь у ІІ (районному) етапі, який відбудеться 26 жовтня. Найздібніші та найбільш творчі школярі захищатимуть честь району на обласному етапі мовно-літературного марафону.
Хочеться побажати юним знавцям рідної мови віри у власні сили та творчої наснаги. Нехай цей Конкурс надихне вас до більш глибокого вивчення рідної мови, сповнить почуттям гордісті за свій народ, готовністю творити добрі справи задля України.
Переглядів: 744 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: