Головна » 2015 » Квітень » 21 » Фестиваль соціально-психологічних театрів
13:34
Фестиваль соціально-психологічних театрів

Найвдаліший спосіб дізнатися про проблеми сучасної молоді - завітати на фестиваль соціально-психологічних театрів. Адже, для своїх сценаріїв учні обирають найактуальніші теми, торкаються найболючіших питань. Фестиваль точно фіксує зміни у настроях і потребах підлітків, ставить діагноз оточенню і суспільству в цілому, рекомендує «рецепти» подолання душевної кризи, надає інформацію про можливість альтернативних варіантів поведінки, вибору життя. 
17 квітня в актовому залі Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувався V районний фестиваль соціально-психологічних театрів «МІМ». Тематика виступів учасників цьогорічного фестивалю соціально-психологічних театрів «МІМ – молодь і майбутнє» вражала соціальною значущістю та актуальністю. Найгострішою стала тема «війни та миру». Одразу декілька команд виразили своє ставлення до подій на Сході у своїх виступах.
Завдання перед акторами ставилося не просте: донести своєю грою ту думку, той зміст, який не дозволить в майбутньому помилитися, схибити, зробити невірний крок у майбутнє.
На думку членів журі завдання було виконано на відмінно.
За рішенням журі І місце здобув театр Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, ІІ місце у Верхняцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-ліцей», ІІІ місце розділили соціально-психологічні театри Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 та Осітнянської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Перемогу у номінації  «Акторська майстерність» здобув театр Осітнянської ЗОШ І-ІІ ступенів, у номінації «Соціальна актуальність теми» - театр Заячківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у номінації «Кращий сценарій і режисура» - театр Верхняцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-ліцей». Кращими у номінації «Психологічна глибина відчуття» стали представники Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1, у номінації «Оригінальність втілення ідеї» - Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Переможцем у номінації «Глядацькі симпатії» став театр Великосевастянівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Переможці фестивалю нагороджені грамотами та дипломами відділу освіти. Але головною нагородою для юних артистів стали щирі оплески та сльози на очах, а також усвідомлення того, що глядачі почули їх заклики, які підсвідомо лунали зі сцени.

джерело:  http://khryst-rda.ck.ua/

Категорія: План роботи | Переглядів: 759 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: