Головна » 2018 » Листопад » 12 » Наукова школа
12:20
Наукова школа

 09 жовтня 2018 року за підтримки доктора економічних наук, професора, проректора з навчально-виховної роботи Київського національного університету біоресурсів та природокористування України Кваші Сергія Миколайовича на базі Христинівської загальноосвітньої школи № 2 та Верхняцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – ліцей» відбулася осіння сесія учнівської наукової школи. Особливістю означеного заходу є можливість спілкування старшокласників району з викладачами вищих навчальних закладів України.

На заході була присутні заступник голови Христинівської районної державної адмівністрації Терещук Тетяна Сергіївна, начальник відділу освіти Христинівської районної державної адміністрації.

Цьогоріч старшокласникам була представлена можливість заслухади доповіді за п’ятьма секціями. В секції «Технічні науки» учні слухали доповідь доцента кафедри комп’ютерних наук Ясенової І.С. на тему «Сучасні виклики та загрози ІТ індустрії», в секції «Біологія»- доповідь доктора сільськогосподарських наук, професора, члена –кореспондента НААН України, завідувача кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Патики М.В. на тему «Біотехнологія. Звершення і надії», в секції «Тваринництво» - доповіді кандидата сільськогосподарських наук доцента кафедри аквакультури Коваленка В.О. на тему «Аквакультура», кандидата сільськогосподарських наук , доцента кафедри технологій виробництва молока та м’яса Антонюк Т.А. на тему «Технологія виробництва і переробки молока», кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Мельник В.В. на тему «Технологія виробництва і переробки продукції птиці», в секції «Юриспруденція» - доповідь професора кафедри теорії і історії держави і права Бригінець О.О. на тему «Як важливо бути юристом», в секції «Економіка і фінанси» кандидата економічних наук Файчук О.В. на тему «Фінансова грамотність - запорука добробуту сім’ї та економічного піднесення України.

Прослухавши лекції на такі актуальні теми учні на крок приблизились до вибору майбутньої професії.

                    

 

Переглядів: 372 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0