Головна » 2019 » Жовтень » 7 » Привітання освітян району
09:56
Привітання освітян району

04.10.2019 року напередодні професійного свята, Дня працівників освіти, в районному будинку культури відбулися святкові заходи, на які завітали педагогічні працівники з усього району. Участь в урочистостях  взяли  голова Христинівської районної ради Анатолій Бордун, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Валюк,  голова Христинівської районної ради Микола Наконечний, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Марченко, начальник відділу культури, молоді та спорту Галина Кошель, директор Центру зайнятості Василь Ковальський, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Шпанко.
Голова районної ради Володимир Бордун привітав педагогів зі святом, побажав легкої праці та вдячних учнів. 
     Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Валюк привітав освітян та побажав їм творчих злетів, професійного зростання й наснаги та згадав свою першу вчительку Валентину Бортник. 
З найщирішими побажаннями виступив очільник міста Микола Наконечний.
Людмила Марченко подякувала  освітянам за непросту, багатогранну та таку важливу роботу. Перерахувала досягнення педагогів Христинівського району за 2019 рік.
     За багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання учнівської молоді, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у галузі національної освіти та з нагоди Дня працівників освіти було вручено такі нагороди:  Грамоти районної  державної адміністрації, Грамоти районної  ради, Подяки Міністерства освіти і науки України, грамоти та подяки відділу освіти, профспілкову премію Юрченка.
     Продовжилося свято яскравим концертом творчих колективів Черкащини, які в пісенній, танцювальній та театралізованій формі подарували свої вітання освітянам.

 

Переглядів: 279 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: