Головна » 2019 » Квітень » 9 » районний навчальний семінар – практикум « Профілактика стресу та розвиток стресотійкості у здобувачів освіти та педагогічних працівників».
09:32
районний навчальний семінар – практикум « Профілактика стресу та розвиток стресотійкості у здобувачів освіти та педагогічних працівників».

05.04.2019 відбувся районний навчальний семінар – практикум « Профілактика стресу та розвиток стресотійкості у здобувачів освіти та педагогічних працівників».

У семінарі- практикумі взяли участь фахівці психологічної служби закладів загальної середньої освіти району.

Методистом відділу освіти Забаркіною Н.П.було розкрито питання «Стрес. Стресостійкість як засіб попередження психосоматичних захворювань» та під час презентації була висвітлена тема « Профілактика стресу та розвиток стресостійкості у здобувачів освіти та педагогічних працівників»

Керівник методичного об’єднання працівників психологічної служби Вихристюк Т.В.. продемонструвала фільм « Вплив засобів музичного мистецтва на подолання стресових станів»ознайомила учасників»

Фахівці психологічної служби прийняли участь у проведенні психологічного діагностування – кольорового теста Люшера спрямованого на виявлення психологічних станів та розглянули особливості артотерапії в зображувальній діяльності разом із практичним психологом Кузьминогребельської ЗОШ I-III ст. Титаренко О.В.

Соціальний педагог Христинівської ЗОШ I-III ст.№2 Передрій В.С. провела з учасниками навчального семінара – практикуму методику артотерапії « Створення колажу»

«Формула щастя» .

Практичний психолог Христинівської ЗОШ I-III ст.№2 Кравченко О.В.залучив фахівців психологічної служби закладів загальної середньої освіти до практикуму «Формування позитивних емотивних станів у консультативній взаємодії»

Переглядів: 302 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: