Головна » 2014 » Грудень » 27 » Районний семінар ЗДНВР у Верхняцькій ЗОШ №2
19:30
Районний семінар ЗДНВР у Верхняцькій ЗОШ №2

12 грудня 2014 року у Верхняцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся районний семінар ЗДНВР ««Організація роботи щодо впровадження Стратегії розвитку інформаційного суспільства  та застосування ІКТ технологій в навчально-виховному  процесі».

На семінарі були присутні: завідуюча рай методкабінетом відділу освіти Терещук Т.С., методист РМК Ледутиньш А.М., заступники директорів шкіл району з навчально-виховної роботи.

  У вступному слові Терещук Т.С. зазначила  що для трансформування традиційних підходів до освітнього про­цесу в інноваційні можна використати різні інструменти, але саме володіння педагогами інформаційно-комунікаційними техно­логіями надає можливості організації сучасного освітнього процесу згідно з вимогами XXI століття та розвитку у дітей навичок, необхід­них для успішної життєдіяльності у XXI столітті.

  Директор школи Поліщук Н.В. презентувала школу та досягнення учнів та педагогів колективу.

   Присутні відвідали уроки географії (Гончарук Є.П., учитель географії, спеціаліст  першої категорії) та інформатики (Любарський В.М., учитель інформатики,  спеціаліст  другої категорії)    

   На відкритому засіданні шкільного наукового товариства учнів «Паростки науки» учасники семінару побачили захист учнями своїх науково-дослідницьких робіт. Свої роботи представили Вихристюк Даша (3 клас), Тіткова Настя (4 клас), Нечипоренко Денис (5 клас), Ворожко Вікторія (6 клас), Гулик Андрій (10 клас), Аніна Вікторія (10 клас). 

   ЗДНВР Солодкий С.В.  виступив з презентацією на тему:  «Використання ІКТ у навчально- виховному процесі».

  Під час проведення методичного  моста «Значення і місце ІКТ у шкільній освіті» учасники семінару мали змогу здійснити обговорення даного питання та поділитись власним досвідом із впровадження ІКТ в навчально-виховний процес.

Переглядів: 678 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: