Головна » 2015 » Червень » 3 » Свято останнього дзвоника
09:38
Свято останнього дзвоника

Підступає до горла клубок - 
 Це перший наш Останній дзвінок... 

 29 травня у школах Христинівського районну відбулося свято  останнього  дзвоника. Цього дня попрощалися зі школою 239  випускників. Серед них 11 закінчили школу з золотою медаллю та 7 випускників зі срібною. Привітати вчителів, учнів та їхніх батьків з традиційним шкільним святом до навчальних закладів району прийшли представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представники районного відділу  освіти.

Як завжди цікаво і яскраво пройшло свято останнього дзвоника в Христинівській спеціалізовані школі I-III  ступенів № 1 іменні О.Є. Корнійчука, де на майданчику дружно зібралася вся шкільна родинна, щоб розділити с 11-класниками мить прощання зі школою. Розділити зі шкільною громадою урочистості зі щирими словами вітань і подарунками завітали: голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк , міський голова Микола Наконечний, представники відділу освіти, воїни АТО Євгеній Кулібаба та Віталій Паламарчук. Голова райдержадміністрації привітав всіх присутніх зі святом останнього дзвоника. «Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Бажаю всім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди у Ваших родинах.» - наголосив Олександр Ковбасюк. 

 Також з теплими словами привітань до присутніх звернувся міський голова Микола Наконечний. За вагомі успіхи і досягнення у різних галузях науки, мистецтва та спорту, перемоги в районних та обласних конкурсах та фестивалях школярі отримали з рук директора школи Лариси Трясучкіної  численні подарунки у вигляді подяк, дипломів та грамот від департаменту освіти та науки Черкаської ОДА, відділу освіти Христинівської ОДА та адміністрації школи .
 За доброю українською традицією у широкий світ дітей прийнято проводжати хлібом - сіллю. Тож кожен з випускних класів з рук першокласників отримав запашний коровай. Учні 11-класу випустили білих голубів як символ прощання зі школою та початком дорослого самостійного життя.

 І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданний шлях дорослого і серйозного світу.
 Чудових вам канікул, школярі! Щасливої життєвої долі вам, дорогі випускники, та вагомих успіхів!

джерело: khryst-rda.ck.ua

Переглядів: 684 | Додав: Микола | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: