Головна » 2014 » Листопад » 12 » «Вчитель року» Христинівщини
21:51
«Вчитель року» Христинівщини

Традиційно, 31 жовтня, відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015». Вкотре вчителі ділилися своїм досвідом виховання та навчання дітей. Змагались же цього року конкурсанти у номінаціями: «

Класний керівник», «Історія та Правознавство», «Українська мова та література», «Хімія», «Образотворче мистецтво». 
Участь в 

урочистостях взяли начальник відділу освіти Маргарита Білецька, завідуюча районним методичним кабінетом Тетяна Терещук та голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Сергій Шпанко.
Під час конкурсної програми вчителі були повинні:

  • представити відеоролик, у якому розкривають свої хитрощі та методику виховання дітей;
  • зробити презентацію власного сайту;
  • звернутися до присутніх словами письменників, полководців, громадських діячів, політиків, підлітків та ін. щодо сьогодення України;
  • відіграти певну ситуацію ( «Уявіть, що вчитель втратив голос перед уроком»; «Ви повинні провести урок у образі України»; «Сучасна Мері Поппінс» та ін..).

Усі присутні були у захваті. Вчителі відкривали себе з нових сторін. Але найголовніше – це та підтримка, яку їм надавали їх колеги та учні.
Розпочалася церемонія вручення районних нагород переможцям з вітального слова Маргарити Білецької, яка наголосила, що переможців цього року було обрати дуже важко.
«Спостерігаючи за вами протягом конкурсу, кожен у залі мав змогу дійсно впевнитись, що вчитель -  це не професія, а призвання. Бажаю вам успіхів, творчих здобутків, невичерпної енергії та щастя», - звернулась до вчителів-конкурсантів Маргарита Білецька.
Кожен вчитель отримав подарунок та був нагороджений дипломом відділу освіти та Христинівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України за вагомий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм.
Тож бажаємо учителям міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів та невичерпної наснаги!

 

Категорія: План роботи | Переглядів: 708 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: