Головна » 2017 » Березень » 12 » Відбувся Національний фінал змагань з усного рахунку Прангліміне-2017
22:00
Відбувся Національний фінал змагань з усного рахунку Прангліміне-2017

3-4 березня 2017 року  у м. Дніпро відбувся Національний фінал змагань з усного рахунку Прангліміне-2017 міжнародного проекту «Міксіке в Україні».

      Під час урочистого відкриття Національного фіналу учасників змагань привітав заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей. В цей день учасники мали змогу поспілкуватись з тренером національної збірної з усного рахунку Прангліміне Віктором Шпаченком та відвідати цікаві майстер-класи: "Казкова Петриківка", "Математика без обчислень", "Робот власними руками" та ін.

    Для педагогів-учасників, обласних координаторів був проведений круглий стіл, під час якого учасники поспілкувались з П.Хобзеєм, О.Полторацьким, М.Носковою, М.Пільв та обговорили актуальні питання освіти та розвитку проекту.

     Національному фіналу передували три дистанційні етапи, 7 очних обласних фіналів та віртуальний фінал Всеукраїнських змагань з усного математичного рахунку Прангліміне.  За час проведення змагань учасниками стали близько 30000 учасників з різних куточків України, 331 з яких змагалися за перемогу в 7 обласних і віртуальному фіналах та 80 -  у Національному фіналі.

Цьогоріч у змаганнях з усного рахунку Прангліміне-2017 прийняли участь близько 200 учасників з навчальних закладів Христинівщини та отримали відповідні сертифікати. 

  Найбільша кількість учасників із Верхняцького НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-ліцей". Шість учасників брали участь у обласному фіналі та вибороли два перших, одне друге і два третіх місця.  Верхняцький НВК посів перше місце в обласному рейтингу кращих шкіл проекту "Міксіке".

Результати Національного фіналу змагань з усного рахунку "Прангліміне-2017":

Вчитель Верхняцького НВК Сабадин Сергій  посів VІІІ місце у віковій категорії "Сеньйори", учениця 9 класу Верхняцького НВК Рога Тетяна посіла ХІІІ місце у віковій категорії "Дівчата, 7-11 клас", вчитель Углуватського НВК Вараниця Таїсія посіла ХІІ місце у віковій категорії "Сеньйорити".

     Можливості освітнього-онлайн середовища Міксіке створюють широке поле для творчості педагогів, завдяки йому навчання перетворюється на захоплюючий процес, основною метою якого є розвиток школярів, а мотивацією - перемога.

       Запрошуємо педагогів, батьків, учнів району до співпраці у рамках проекту «Міксіке».

   Для участі у проекті достатньо зареєструватися на сайті: http://miksike.net.ua/ . Усі інструктивні матеріали та контакти координаторів знаходяться на головній сторінці.

Переглядів: 546 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: