Головна » 2017 » Вересень » 20 » Всеукраїнський проект "Грай за Права Людини!"
13:39
Всеукраїнський проект "Грай за Права Людини!"

12-16 вересня на базі НВК проводився Всеукраїнський проект “Грай за Права Людини!“, який поєднує навчання сучасним практикам масового спорту від провідних європейських футбольних клубів з освітою з прав людини.

  В рамках навчання були організовані спільні тренування з професійними та аматорськими (народними) спортивними клубами; зустрічі з футбольними експертами, арбітрами; живі бібліотеки з видатними спортсменами(-нками) та правозахисниками(-цями); екскурсії (зокрема, відвідання дендропарку "Софіївка" в м. Умань).

Учасники(-ці) дізналися про актуальні методики освіти з Прав Людини, молодіжні та правозахисні інституції Ради Європи, кращі світові практики миротворчої діяльності, можливості сталого професійного розвитку, створення відео-посібників, проектний менеджмент та неформальну освіту. Презентовані особливості використання масового спорту, як інструменту суспільних позитивних змін та активізації міжкультурних взаємовідносин, спираючись на дослідження та аналіз місцевого контексту.

Випускники(-ці) навчального курсу сформували компетенції для організації відкритих суспільно-корисних заходів на прикладі спортивно-просвітницького Фестивалю "Грай за Права Людини!" та отримають всебічну менторську підтримку в реалізації власних ініціатив.

Учні Верхняцького НВК набули цікавий та веселий досвід під час проведення фестивалю "Грай за Права Людини!"

Кожен з нас усвідомив, що поняття толерантності є чи не найважливішим у побудові здорового суспільства та взаємин між людьми. Дякуємо за грамотну організацію цього дійства Фомічову Олександру та його дружині Юлії, Сабадину Сергію та лідеру учнівського самоврядування Розі Тетяні, яка не стояла осторонь, а була активною учасницею.

Джерело: Верхняцький НВК

Переглядів: 476 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: