Головна » 2014 » Лютий » 26
Третій рік поспіль учні Верхняцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-ліцей» Христинівської районної ради приймають участь в конкурсі міжнародних шкільних освітніх проектів з раціонального використання ресурсів і енергії SPARE «Енергія і середовище», який започаткований Норвезьким товариством охорони природи «Проект SPARE» та здійснюється в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України. 
Відповідно до наказу №3 від 17.01.2014 р. «Про підсумки заочного етапу Національного туру Міжнародного конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» 2013-2014 н.р.» з 230 робіт було відібрано 33 кращі, з них 3 учасників з Верхняцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-ліцей»: Дорощук Івана та Запарованої Елізи «Перспектива виробництва і використання біогазу на прикладі місцевих с/г підприємств»; Пустового Андрія «Енергозбереження на щодня (тематичний календар)», вчителя, Денисюк Людмили М ... Читати далі »
Переглядів: 728 | Додав: Микола | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)


Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Л. Гриневич звернулася до керівників навчальних закладів з проханням провести з 24 по 26 лютого 2014 року у навчальних закладах Дні пам’яті героїв Майдану.
Нижче наводимо текст звернення:
Шановні колеги!
  Сьогодні вся країна схиляє голову перед героями України, які загинули на Майдані під час кривавих сутичок у Києві. Вони поклали своє життя на вівтар справедливості і свободи, виборюючи гідне майбутнє для українського народу.
  З метою вшанування пам'яті загиблих під час мирних акцій протесту в Україні прошу провести з 24 по 26 лютого 2014 року у вищих навчальних закладах Дні пам'яті героїв Майдану.
  На звернення Департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації до всіх керівників (не тільки вищих) навчальних закладів області, просимо провести Дні пам'яті героїв Майдану в навчальних закладах Христинівського району.

Переглядів: 749 | Додав: Микола | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

        30.01.2014 на базі Великосевастянівського НВК « ДНЗ- ЗОШ I-III ст.» відбувся районний семінар соціально- психологічної служби Христинівського району на тему « Адаптація учнів 1,5 класу до навчання в школі» відповідно до оновленого Державного стандарту базової освіти та з метою удосконалення роботи соціально- психологічної служби по адаптації дітей 1,5 класу до навчання в школі. Для працівників соціально- психологічної служби була проведена директором навчально- виховного закладу Поліщук В.Г презентація школи. Соціальним педагогом Колокольною Т.П. проведена презентація « Адаптація учнів до навчання в школі» та з класним керівником Криворучко К.Р. була проведена виховна година « Мій клас». В районному семінарі соціально- психологічної служби прийняли участь ЗДНВР УДПВР ім.. П.Г.Тичини Дячук О.М., старший викладач Демчук О.А., які провели тренінг « Ми йдемо у п’ятий клас».

  ... Читати далі »

Переглядів: 760 | Додав: Микола | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)


   17 січня проведено районний семінар директорів та учителів початкових класів .
Темою семінару було визначено « Формування ключових компетентностей учнів шляхом впровадження здоровя» збережувальних технологій відповідно Державного стандарту початкової загальної освіти».
  В Христинівській загальноосвітній школі І-Ш ступенів розпочато впровадження у навчально-виховний процес здоров’язберігаючих технологій за методом доктора медичних наук Володимира Базарного.


Переглядів: 731 | Додав: Микола | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)