Головна » 2019 » Вересень » 02

02 вересня у школах Христинівського району відбулося свято Першого дзвоника, яке поклало початок нового навчального року для школяриків Христинівського району.

Ось і пролунав у школі Перший дзвоник...

Свято Першого дзвоника завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів.  Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний. Однак всі учні назавжди запам’ятають шкільні дні, наповнені і веселощами, і важким навчанням.
Першокласників до своєї родини гостинно приймали учні, вчителі.  

Щасливого нового 2019-2020 навчального року!!!

... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: Микола | Дата: 02.09.2019

30 серпня на базі Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулася серпнева конференція педагогічних працівників, яку освітяни Христинівщини традщиційно вважають основною подією серпня. На пленарному засівданні конференції було підведено підсумки минулого навчального року, розглянуто питання реалізації ідеї якості освіти, визначено пріорітетні завдання в освітньому просторі району на 2019 – 2020 навчальний рік.
Цьогоріч конференція мала дещо не традиційних формат, адже проходила у вигляді відкритого діалогу, на якому обговорили управлінсько-методичні аспекти впровадження якісної освіти в закладах освіти району, проаналізували виконане, відзначили досягнуте, зупинили увагу на проблемах та визначили шляхи їх вирішення у наступному навчальному році.
Терещук  Тетяна Сергіївна, заступник голови Христинівської раайдержадміністрації,&nb ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Микола | Дата: 02.09.2019