Головна » Архів матеріалів

В рамках співпраці з закладами освіти м. Умані 10 грудня методист районного методкабінету взяла участь як член журі у фестивалі педагогічної майстерності " Феєрія педагогічної творчості " Моє покликання - Учитель" серед студентів випускних груп відділення дошкільної і початкової освіти на базі КВНЗ "Уманський гуманітарно -педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка"
 

Переглядів: 280 | Додав: Микола | Дата: 12.12.2019

29 жовтня 2019 року на базі відділу освіти, культури молоді та спорту відбулася нарада завідувачів закладів дошкільної освіти

Переглядів: 297 | Додав: Микола | Дата: 02.12.2019 | Коментарі (0)

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації  від 22.10.2019 року №214 «Про проведення   Міжнародного конкурсу з української мови  імені Петра Яцика у 2019-2020 навчальному році» 08.11.2019 року в 21 загальноосвітньому  навчальному  закладі  району проведено  перший (шкільний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У конкурсі взяли участь  1325  школярів 3-11 класів.

  У рамках конкурсу цікаво і змістовно були проведені такі заходи:

-Участь у Всеукраїнському  радіодиктанті національної єдності (всі навчальні заклади);

- Квест знавців української мови (Кузьминогребельська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.);

- Флешмоб «Говори та читай українською»(Верхняцький НВК);»Мова єднає» (Христинівська спе ... Читати далі »

Переглядів: 273 | Додав: Микола | Дата: 02.12.2019 | Коментарі (0)

На виконання наказу  Департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації від 24.10.2019 року №201 «Про проведення   Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2019-2020 навчальному році» у жовтні  2019 року  в 21 загальноосвітньому навчальному закладі  району проведено  перший (шкільний) етап  Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 

 У день відкриття конкурсу були проведені  заходи  щодо  вшанування  творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка: святкові лінійки,  усні журнали,  інформаційні години, квест «Славний син Черкаського краю»,  флешмоб «Мій улюблений вірш Т.Шевченка», віртуальна подорож «Шевчен ... Читати далі »

Переглядів: 253 | Додав: Микола | Дата: 02.12.2019 | Коментарі (0)

30 жовтня Христинівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 імені О.Є.Корнійчука  перетворилось на спортивну арену.  За звання найкращих у різних видах спорту боролися  збірні закладів загальної середньої освіти, закладів позашкільної освіти та закладів дошкільної освіти. 

Урочисте підведення підсумків та нагородження переможців в черговий раз довело, що педагоги нашого району не лише професійно виконують свої професійні обов’язки, але власним прикладом виступають за активне та цікаве життя.

Тож за результатами змагань переможцями районної спартакіади серед збірних команд закладів освіти району стали команда голів ПК, яка посіла І місце у загальнокомандному заліку, ІІ місце – виборола команда Христинівського районного будинку дитячої та юнацької творччості, а ІІІ місце – команда Кузьминогребел ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: Микола | Дата: 04.11.2019 | Коментарі (0)

31 жовтня 2019 року на базі Жашківської спеціалізованої школи №1 відбувся спільний семінар учителів предмету «Захист Вітчизни» Христинівського та Жашківського районів. Делегація учителів Христинівщини ознайомилася з роботою кабінету «Захист Вітчизни», матеріальною базою з предмету та системою військово-патріотичного виховання учнівської молоді, обмінялися досвідом роботи.
В роботі семінару взяли участь працівники Жашківського, Христинівського військоматів, громадської організації «Гайдамаки» з м. Тальне.
... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: vsobovoy | Дата: 02.11.2019 | Коментарі (0)

31 жовтня 2019 року відбувся вебінар для учителів хімії закладів загальної середньої освіти Христинівського району "Інноваційні технології навчання на уроках хімі", який підготував та провів учитель хімії Верхняцької ЗОШ №2 Валерій Любарський. Метою вебінару було створення освітнього простору за допомогою хмарних технологій шляхом створення Google-класів,Google-сайтів. З матеріалами вебінару можна познайомитись перейшовши за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Dt-X0C6I_N4&feature=youtu.be

Переглядів: 276 | Додав: Микола | Дата: 31.10.2019 | Коментарі (0)

25 жовтня  2019 року на базі Кузбминогребельського закладу дошкільної освіти «Берізка» відбувся районний семінар для вихователів на тему       «Використання українського фольклору у роботі з дошкільниками».                                       

Учасники семінару познайомилися з українською світлицею, з національними українськими меблями, одягом, оберегами, які використовуються під час занять для національно-патріотичного  виховання дошкільнят. Педагоги закладу дошкільної освіти показали відкритий захід в традиціях національно-патріотичного виховання, майстер клас з елементами петриківського розпису, який можна використовувати під час навчання декоративного малювання ... Читати далі »

Переглядів: 272 | Додав: Микола | Дата: 28.10.2019

04.10.2019 року напередодні професійного свята, Дня працівників освіти, в районному будинку культури відбулися святкові заходи, на які завітали педагогічні працівники з усього району. Участь в урочистостях  взяли  голова Христинівської районної ради Анатолій Бордун, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Валюк,  голова Христинівської районної ради Микола Наконечний, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Марченко, начальник відділу культури, молоді та спорту Галина Кошель, директор Центру зайнятості Василь Ковальський, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Шпанко.
Голова районної ради Володимир Бордун привітав педагогів зі святом, побажав легкої праці та вдячних учнів. 
     Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Вал ... Читати далі »

Переглядів: 279 | Додав: Микола | Дата: 07.10.2019 | Коментарі (0)

Урядом затверджено Порядок підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників.

Документом визначаються завдання, основні напрями, форми, види, особливості підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників різних типів закладів освіти, механізми визнання результатів підвищення кваліфікації.

Також внесено зміни до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа”, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 4 квітня 2018 р. № 237.

Це сприятиме створенню ринку якісних освітніх послуг з підвищення кваліфікації, реалізації права педагогічних (науково-педагогічних) праців ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: Микола | Дата: 20.09.2019

« 1 2 3 4 5 ... 39 40 »